Agurkų užkandis su rūkyta antiena

Patiekalo sudėtingumas –      roberto-cavalli-gold-lizzard-spoon-1


Porcijų skaičius


1


Reikės

1 nedidelio trumpiavaisio agurko

Pusės šaukštelio alyvuogių aliejaus

Kelių lapelių petražolės

Žiupsnelio maltų liofilizuotų burokėlio miltelių

Saujelės šilauogių

1 skiltelės meliono arba kriaušės

3 juostelių plonai pjaustytos sūdytos, parūkytos antienos filė ( KITCHEN ME ) produkcija

1 šaukšto smulkiai tarkuoto kietojo sūrio

Gaminimas

  1. Agurką sutarkuokite arba plonai plonai supjaustykite griežinėliais.
  2. Norimoje lėkštėje sudėkite agurkus, taip kaip Jūsų akiai gražu.
  3. Teptuku aptepkite agurkus aliejumi.
  4. Petražoles sukapokite ir berkite ant agurkų.
  5. Iš šono berkite šilauogių.
  6. Antienos juosteles susukite ir sudėkite ties viduriu, šalia remkite skiltelę meliono.
  7. Ant visko berkite liofilizuotų miltelių ir sūrį.

Aistra Gaminti!

 

Iki kito karto ! 🙂


Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

ĮDARYTA CUKINIJA SU LĘŠIAIS

OMLETO SUKTINIS

MASKARPONĖS TORTAS SU PLIKYTAIS PYRAGĖLIAIS

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.