Ant grotelių kepti obuoliai

Kepiau obuolius kiek kitaip nei įprasta. Norėjau kažko saldaus ir kepto lauke. Šį kartą kepiau obuolius su maskarponės sūriu ir melionu.

Reikės
3-4 didelių saldžių obuolių
6-8 šaukštų maskarpponės
Ketvirtadalio nedidelio meliono
Šaukštelio cinamono
Šaukštelio vanilinio cukraus
Folijos kepimui
Gaminimas
1. Perpjaukite obuolius pusiau ir išskaptuokite, išimkite visas sėklas. Išskaptuotą obuolį supjaustykite kubeliais.
2. Pasiruoškite šašlykinę, uždėkite groteles. Kol įkais, pasiruoškite įdarą.
3. Melioną supjautykite smulkiais kubeliais ir berkite į indą su obuoliais. Dėkite maskarponės, cukrų ir cinamoną. Viską išmaišykite ir dėkite į obuolių vidų. Kiekvieną obuolio puselę susukite į foliją.
4. Kepkite ant grotelių apie 8 min. Obuoliai neturi būti ištižę. Jie turi būti šilti ir minkštučiai.
Aistra gaminti!

Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

ĮDARYTA CUKINIJA SU LĘŠIAIS

OMLETO SUKTINIS

MASKARPONĖS TORTAS SU PLIKYTAIS PYRAGĖLIAIS

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.