Blauzdelės su morkų muslinu ir karamelizuotu bananu

Kai norisi palepinti mamas paprastumu, traukite savo pirkinių sąrašiukus ir pildykite štai taip.

Reikės
2 vištienos blauzdelių
Šaukšto garstyčių
Skiltelės česnako
3 šaukštų natūralių apelsinų sulčių
Žiupsnelio šviežio baziliko
Druskos, pipirų
Pusės banano
Saujelės grantatų sėklų
3 bulvių
Nedidelės morkos
Pusės stiklinės pieno
Šaukšto sviesto
Keletos šaukštų aliejaus
Kepimo popieriaus
Gaminimas
1.
Į dubenėlį
supilkite apelsinų sultis, dėkite garstyčių, berkite prieskonius ir
įtarkuokite smulkiai česnako. Įtrinkite blauzdeles.
2.
Bulves ir morką nulupkite. Statykite virti
atskirai bulves ir morką, vandenį padruskinkite.
3.
Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių
temperatūros.
4.
Įkatinkite keptuvę, pilkite aliejų ir apkepkite
blauzdeles iš visų pusių.
5.
Kepimo popieriumu ištieskite kepimo skardą ir
dėkite blauzdeles. Įpilkite pusę puodelio vandens ir šaukite kepti į orkaitę 20
– 25min.
6.
Bananą perpjaukite išilgai. Įkaitinkite keptuvę,
sudėkite sviestą ir dėkite puselę banano. Kepkite kol apskrus.
7.
Užkaitinkite pieną. Bulves ir morką nukoskite.
Sutrinkite grūstuve. Pilkite pieną, padruskinkite.
8.
Lėkštėje dėkite vištienos blauzdeles, nusausintą
bananą ir morkų musliną. Berkite granatais.
Aistra gaminti!

Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.