BULVIŲ, IMBIERO IR MORKŲ KOŠĖ

Dažnai trūkstam idėjų, ką gi paruošti garnyrui prie pagrindinio patiekalo, dalinuosi puikia idėja!

Reikės

5 buvlių (vidutinio dydžio)

2 morkų

Imbiero ( pagal skonį, rekomenduoju pirmą kartą bandyti su 20g )

50g sviesto

Pusės stiklinės grietinėlės

Druskos

 

Gaminimas

  1. Morkas rekomenduoju stambiai supjaustyti, imbiera – supjaustyti smulkiais kubeliais, užpilti vandeniu ir statyti ant kaitros.
  2. Bulves užpilti vandeniu ir taip pat statyti ant kaitros. ( galite į verdamas buvles berti druskos, lauro lapelių )
  3. Viską virkite kol tiek bulvės, tiek morkos išvirs.
  4. Į buvlių puodą dėkite druskos ir sviestą, lai jis lydosi ( uždenkite)
  5. Tuo metu su virtuviniu trintuvu sutrinkite morkas su imbieru kol neliks visai gumulėlių.
  6. Grietinėlę užvirinkite.
  7. Bulves sutrinkite rankiniu būdu, pilkite grietinėlę, sudėkite morkų masė ir viską sutrikite kol taps vientisa, graži masė.

Labai tinka tiekiant šią košę aplieti karamelizuotu sviestu ( sausoje keptuvėje pakaitinkite sviestą su žiupsneliu cukraus, sudėkite košę į lėkštes prie pagrindinio patiekalo ir apliekite košę būtent tuo sviestu iš keptuvės)… PASAKA 🙂

 

Apie blenederį, ilgai ieškojau gero blenderio, nes pagal mano gaminamus kiekius, man reikia tikrai gero ir kokybiško BLENDERIO. Būtent tokį radau https://naminukas.lt/ , ir kaina prieinama ir prekę gerą turiu. O dabar kaip tik su kodu KITCHEN OBSESSION visai smulkei butinei technikai yra 10% nuolaida!!! Skanaus!


Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

NERIJAUS IR GIEDRĖS VESTUVĖS

RIESTAINIAI SU VIŠTIENA

TINGIAIS SAVAITGALIAIS – TINGINYS

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.