Kaip skaniai iškepti omletą? Be jokio pieno ir miltų

Tikriausiai sunku būtų surasti šeimą, kuri pusryčiams nesigamina omletų, kiaušinių ar sumuštinių. Dažnai išgirstu tokią frazę, kad nemoku skaniai išsikepti omleto. Todėl šiandien dalinuosi geriausiu ir laiko patikrintu receptu.

1 porcija

Reikės

3 kiaušinių

Šaukšto graikiško jogurto arba majonezo

Žiupsnelio druskos

Žiupsnelio juodųjų pipirų

Šlakelio aliejaus

Gaminimas

  1. Į dubenį įmuškite kiaušinius, dėkite jogurtą, berkite prieskonių ir viską išplakite.
  2. Įkaitinkite keptuvę, pilkite aliejų. Supilkite kiaušinių masę, šakute lengvai, ties paviršiumi viską maišykite, kol nebeliks skystos masės, uždenkite dangčiu.
  3. Kai pakils dvigubai, atidenkite ir atsargiai, rankos ir mentelės pagalba apverskite, uždenkite ir pakepkite 1 min. Traukite nuo kaitros.

Įdarams rinkitės viską ką mėgstat. Štai keli mano omletai.

 

Aistra Gaminti!


Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

ĮDARYTA CUKINIJA SU LĘŠIAIS

OMLETO SUKTINIS

MASKARPONĖS TORTAS SU PLIKYTAIS PYRAGĖLIAIS

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.