Keptas sūris

Dabar mano naujas “pasinešimas“ yra BRIE sūris.. Vienas iš mano receptų..

Reikės
1 Brie sūrio ( apie 150g )
Saujelės pinijos riešutų 
Penkių rūšių maltų pipirų mišinio
Žiupsnelio chmeli sumeli prieskonių
Lašelio alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio smulkinto čiobrelio
Kriaušės skiltelių
Mėgstamos duonos
Kepimo popieriaus
Gaminimas
1. Orkaitę įkaitinkite iki 160 laipsnių temperatūros.
2. Visus prieskonius, čiobrelį ir aliejų sumaišykite. Įtrinkite sūrį. 
3. Dėkite sūrį ant kepimo popieriaus. Užberkite ant sūrio pinijos riešutų, dėkite į orkaitę kepti, stebėkite kepimo metu. Kepkite apie 10 – 15min, kol gražiai apskrus.
4. Patiekite su plonomis juostelėmis pjaustytomis kriaušėmis, ir mėgstama duonele.
Skanaus:)
PASTABA: Vieną kepimą, padidinau temperatūra ir nusisukau gal.. 5min. Atsisuku, ir visas sūris išsilydė. Todėl, geriau dažniau atsisukti į orkaitę. 🙂


Susiję straipsniai

2 Discussion to this post

  1. O kaip su camembert? Ar verta bandyti? 🙂

  2. Tikrai verta! Gaminau su juo! 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

ĮDARYTA CUKINIJA SU LĘŠIAIS

OMLETO SUKTINIS

MASKARPONĖS TORTAS SU PLIKYTAIS PYRAGĖLIAIS

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.