Kiniečiams skirtas makaronų apkepas

Dėkoju Kiniečiams, kad pas Juos seniai seniai atsirado makaronai!!! Aš pats asmeniškai labai juos mėgstu, tačiau turiu save stabdyti ir tarti dažnai – NE. Taip yra, todėl, kad su makaronais lengviausia eksperimentuoti arba tai kaip PICA, kai galite sudėti visus likučius esančius šaldytuve. Taip pat ir su makaronais. Šiandieną, aš pristatau dar vieną variaciją – makaronų apkepas.
Taigi jums reikės
4 stiklinių Fusilli virtų makaronų
5 pomidoriukų (red cherry)
Nedidelio saliero stiebo
5 šaukštų konservuotų kukurūzų
2 saujų špinatų
Stiklinės pievagrybių
5 šaukštų grietinėlės
Šaukšto sviesto
Šaukštelio sojos
Stiklinės tarkuoto parmezano
5 plonai pjaustytų kliaulienos šoninės juostelių
Žiupsnelio kapotų petražolių, skiltelės česnako, druskos, pipirų

Gaminime
1. Supjaustykite salierą ir pievagrybius plonais griežinėliais. Makaronus išvirtus, padruskinkite ir papirinkite.
2. Česnaką nulupkite ir peiliu sukapokite. Įkaitinkite keptuvę ir visas daržoves lengvai pakepinkite, įpilkite sojos, traukite nuo kaitros.
3. Špinatus perplaukite ir jei špinatai dideli rankomis paplėšykite.
4. Į kepimo skardelę dėkite sluoksnį makaronų, o ant viršaus pievagrybių, salierų ir česnako turinį suverskite iš keptuvės, toliau dėkite vėl makaronus, špinatus, konservuotus kukurūzus, šoninę, per pusę perpjautus pomidoriukus, užklokite likusiais makaronais.
5. Apipilkite grietinėlę ir suberkite tarkuotą sūrį.
6. Kepkite 170 laipsnių temperatūroje apie 10 min.

Jei norite, galite prieš kepant įsmeigti mėgstamą duonelę smile emoticon Aš naudojau česnakinę su sūriu.

Aistra gaminti!

Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

ĮDARYTA CUKINIJA SU LĘŠIAIS

OMLETO SUKTINIS

MASKARPONĖS TORTAS SU PLIKYTAIS PYRAGĖLIAIS

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.