KUKURŪZŲ KREMINĖ SRIUBA

Tikrai prisipažinsiu, kad nesu labai sriubų valgytojas. Ir tikrai negaminu jų dažnai, bet jau kai šauna mintis į galvą, skubu gaminti, kol nedingo noras. O dar kai turiu namuose tokį naują daiktą, kaip šį smulkintuvą ETA VITL BLEND

Vat tiesiog kilo idėja kukurūzų kreminę sumaišyti su obuoliais ir cukinijomis ir viską sujungus tiesiog pagardinti ir užvirti… O dar kai patiekiau su savo riešutų skonio duona, buvo TIKRA PASAKA.

Reikės

4 buvlių

2 morkų

700 g saldžiųjų kukurūzų

1 obuolio

1 nedidelės cukinijos

3 šaukštų fetos

1 apelsino sulčių

Pusės stiklinės pomidorų sulčių

Sojos

Nedidelio čili pipiro

Druskos

Pipirų

Vištienos prieskonių

3 česnako skiltelių

Gaminimas

  1. Nuskuskite morkas ir bulves. Morkas supjaustykite smulkiau, bulves stambiau ( kad virtų vienodai, morkos verda ilgiau). Nulupkite česnaką. Į puodą sudėkite morkas, bulves ir česnakus. Įpilkite vandens, kad apsemtų ir statykite ant kaitros.
  2. Tuo metu kol viskas bando virti,,, Supjaustykite cukinijas, čili pipirą ir obuolį.
  3. Kai morkos bus beveik minkštos sudėkite supjaustytas cukinijas, obuolius, kukurūzus ir čili pipirą į puodą. Jei trūksta vandens – įpilkite. Virkite, kol suminkštės cukinija.
  4. Nutraukite viską nuo kaitros ir virtuviniu kombainu arba smulkintuvu ETA VITAL BLEND viską sutrinkite iki vientisos masės, išspauskite apelsino sultis, įpilkite pomidorų sulčių, gardinkite prieskoniais.
  5. Supilkite masę atgal į puodą ir statykite ant kaitros. Ragaukite ar nieko netrūksta, įmaišykite fetą, užvirkite ir tiekite.
  6. Pažadu, kad skaniausia su mano riešutų skonio duonele.

 


Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

NERIJAUS IR GIEDRĖS VESTUVĖS

RIESTAINIAI SU VIŠTIENA

TINGIAIS SAVAITGALIAIS – TINGINYS

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.