Lauko skyrius nr2. Kepti šonkauliukai

 Kaip ir žadėjau, kelsiu iki pats vasaros pabaigos – receptus, receptus kuriuos galima labai lengvai ir paprastai išsikepti ar pasigaminti gamtoje!
 

 
Taigi, šiandien pasidalinsiu nuostabaus skonio pasižyminčių šonkauliukų receptu. Svarbiausia tik turėti obuolių sulčių, jos šiam patiekalui yra visas pagrindas. 
Gaminam!
Reikės
3-4 kiaulienos šonkaulių
3 skiltelių česnako
Šaukšto pomidorų pastos
Pusės stiklinės obuolių sulčių
2 šaukštų acto
Trupučio maltos paprikos, druskos, pipirų, cukraus
Šaukšto medaus



Gaminimas
1. Sutrynkite česnakus ir įtrinkite jais šonkaulius.
2. Pomidorų pastą sumaišykite su obuolių sultimis, actu, medumi.
3. Prieskoniais įtrinkite šonkaulius ir merkite į gautą marinatą.
4. Palaikykite valandą laiko marinuotis.
5. Šonkaulius kepkite ant grotelių ant stipresnės kaitros nuolat ją reguliuojant, kad nekiltų.

Susiję straipsniai

Discussion about this post

  1. Anonimiškas parašė:

    Atrodo labai gerai. Dar reikės kažkaip suspėt išbandyt šią vasarą!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.