Lavašas su sūriu brinza

  • 12799160_1127801203911355_5385373261437657386_n

Viskas taip paprasta, kai būna trumpa savaitė. Ketvirtadienis tampa penktadieniu, ir galima tikrąjį penktadienį daugiau laiko praleisti virtuvėje.

Šiandien dalinuosi nuostabiu užkandžiu, kuris tarp kitko, yra viename gyvos muzikos klube (ORIXO), vienas iš užkandžių.

Ten rasite tik užkandžius ir gardžius gėrimus, tai šiandien dalinuosi vienu iš receptų, užkandžio, kurį galite pasidaryti  ir patys!

 

Reikės

2 ovalios formos skanių lavašų

Saujelės špinatų

Saujelės gražgarstės

10  vynuogių

Saujelės migdolų drožlių

Šaukšto majonezo

Šaukšto pomidorų pastos

3 konservuotų agurkėlių

Pusės šaukštelio krienų

Apie 100g sūrio brinza

Gaminimas

  1. Ovalios formos lavašus su norima formą išspauskite.
  2. Ištepkite plonu sluoksniu krienais.
  3. Berkite špinatų.
  4. Vynuoges perpjaukite pusiau. Padalinkite ant visų užkandėlių.
  5. Agurkėlius supjaustykite šiaudeliais, sudėkite ant lavašų.
  6. Įkaitinkite keptuvę, sausoje keptuvėje pakepinkite kol paruduos migdolų drožles.
  7. Majonezą sumaišykite su pomidorų pasta ir uždėkite po lašelį ant kiekvieno užkandžio.
  8. Sūris labai trapus, jį pabarstykite ant užkandėlių viršaus.

Patiekite padėkle. Valgykite sulenkę per pusę. Rinkitės tokią formelę, kad būtų kelių kąsnių.

Aistra Gaminti!

12784371_10156857175575157_64306474_n


Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.