Lengviausi čeburėkai

Mama nuolatos klausia kada pagaminsiu receptą paprastiems žmonėms, kurie nelabai sukiojasi virtuvėje ir nenori pirkti ingredientu daug, arba tiesiog nežino kaip su jais sutivarkyti. Vat ir iškėliau jai dilemą, pasakyti savo gardžiausią recepta, kurį yra pamėgus visa šeima ( kadangi mano mama gyvena ne lietuvoje, todėl ne per dažniausiai valgau jos gaminamą maistą). Taigi, ir štai ji su manim pasidalino vienu mėgstamiausiu savo receptu, kuris tikrai įveikiamas kiekvienam!

Britiški čeburėkai

Reikės

5 ovalios formos lavašų

300g faršo ( mėgstamo )

1 svogūno

100 g kietojo sūrio

Citrinpipirių

Druskos

Žiupsnelio kario

2 kiaušinių plakinio

Aliejaus kepimui

Gaminimas

  1. Lavašus perpjaukite pusiau.
  2. Svogūnus supjaustykite smulkiais kubeliais. Sumaišykite su faršu ir prieskoniais.
  3. Sūrį sutarkuokite ir sumaišykite su faršu.
  4. Kiekvieno lavašo pusę ištepkite faršu, užlenkite, kita laisva puse.
  5. Įkaitinkite keptuvę, pilkite aliejaus.
  6. Kiekvieną čeburėką pamirkykite plakinyje ir dėkite kepti.
  7. Kepkite kiekvieną iš abiejų pusių. Kol gražiai paskrus.

Pažadu, nesijaučia lavašo, o skonis, tikrai primena tikrus, skanius ir gerus čeburėkus!

Visi kurie ragavo, sakė OHO, kokia tai tešla? O tešlos nėra 🙂

Aistra atrasti!


Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.