Mano atradimai virtuvėje – karpačo gali būti ir saldus

Trumpam buvau pasinėręs į savo kūrybos procesą, o jei atvirai, tai ir dirbu prie labai įdomaus projekto, apie kurį dar kalbėti NEGALIU…
Viskas taip greitai verda, kad tiesiog visko nesuspėju, bet pasižadėjau sau, kelti vėl kasdien receptus ir vistiek, neapleisti šio tinklaraščio.
Šiandien įkeliu tikrai dėmesio vertą receptą, kuris manau daugumą nustebins, ypač tuos kuriems pabodo tie patys desertai ir nori kažko naujo. Tai nektarinų “karapčas“, kodėl kabutės? Nes tai labiau parodija karpačo, tačiau idėja panaši, o skonis VAU. Mane nustebino. 🙂 Taigi…
Desertas dviems
Reikės
2 nektarinų
Šaukšto saldinto sutirštinto pieno
6 rutuliukų – kubelių mocarelos
Saujelės vynuogių
Arbatinio šaukštelio kokosų drožlių
Pusės juodojo šokolado
Žalumos, tinka mėta, puošimui – sultenės lapeliai
Pagaliukų, tiekimui
Gaminimas
1. Nektarinus sutarkuokite apskritimo formos iki kauliuko, tuomet apsukite kitą pusę ir vėl tarkuokite iki kauliuko.Svarbiausia kuo ploniau, Į ovalios formos lėkštę, išdėliokite ratu nektarinus.
2. Ištepkite saldintu pienu, berkite kokosų drožlių.
3. Šokoladą sutarkuokite per smulkiausią tarką, į tarkuotą šokoladą pavoliokite mocarelos rutuliukus, smeikite pagaliukus ir statykite ant nektarinų. Likusį šokoladą berkite ant plonai sutarkuotų nektarinų. 
4. Vynuoges pjaukite pusiau, sudėkite į lėkštę. Puoškite žaluma. Skanaukite.
Skanaus 🙂


Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.