Morkų suktinis su lašiša

Šis morkų biskvitas yra plonas lyg lavašas, lengvai lankstosi kaip lietinis blynas, o skonis kaip puikaus užkandžio.

 

Reikės

2 nedidelių virtų morkų

3 didelių kiaušinių

Druskos

Pipirų

100 g pjaustytos šalto rūkymo lašišos

2 šaukštų naminio varškės sūrelio – receptas – ČIA 

1 saujos špinatų

Gaminimas

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros.
  2. Morkas per smulkiausią burokinę tarką sutarkuokite.
  3. Įmuškite į morkas kiaušinius, pagardinkite druska, pipirais, viską išplakite.
  4. Kepimo skardą tieskite kepimo popieriumi.
  5. Sudėkite visą masę, masė turi pasiskirstyti per pusę standartinės kepimo skardos, turi būti plonas sluoksnis, bet negali būti tarpaleių tarp morkų masės ir kepimo popieriaus.
  6. Šauti į orkaitę kepti – 7 – 8 minutes.
  7. Atvėsinti.
  8. Ištepti sūreliu, sudėti špinatus, lašišą ir viską susukti.
  9. Supjaustyti ir tiekti.

Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

ĮDARYTA CUKINIJA SU LĘŠIAIS

OMLETO SUKTINIS

MASKARPONĖS TORTAS SU PLIKYTAIS PYRAGĖLIAIS

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.