Naminis keksas

Po gardžių pietų ar pusryčių ar šiaip visada, norisi gardaus deserto.

Mano tradiciniai keksai.

Reikės

100g juodo šokolado
80g sviesto
2 kiaušinių
2 kiaušinių trynių
160g cukraus pudros
70g miltų
Žiupsn. druskos

Gaminima

  1. Į puodą sudėkite sviestą ir sutrupint šokoladą, statykite ant kaitros, kad viskas tirptų. Ištirpus, nutraukti nuo kaitros.
  2. Sudėkite į šokolado masę cukraus pudrą ir viską išplakite mikseriu. Įmuškite kiaušinius, ir supilkite trynius, plakite. Suberkite miltus – plakite.
  3. Visą gautą masę supilti į silikonines keksiukų formeles ir įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių temperatūrtos.
  4. Kepti 25 minutes.

Aistra gaminti!


Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

ĮDARYTA CUKINIJA SU LĘŠIAIS

OMLETO SUKTINIS

MASKARPONĖS TORTAS SU PLIKYTAIS PYRAGĖLIAIS

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.