Naminis varškės sūrelis

Oi tikrai pasakiškas, kartą pagaminsite ir nesinorės daugiau pirkinių 🙂

Reikės

250 g pusriebės varškės

1/4 šaukštelio sodos

50 g kambario temperatūros sviesto

1 kiaušinio trynio

1 skiltelės česnako

20 g šviežių krapų

Druskos

Pipirų

Gaminimas

  1. Į dubenį sudėkite varškę, kiaušinio trynį, berkite sodą ir viską gerai išmaišykite. Palikite pastovėti apie 15 minučių.
  2. Sviestą sudėkite į puodą, sudėkite varškę.
  3.  Puodą statykite ant kaitros, kaitra turi būti nedidelė, kaitinkite nuolat maišydami. Kai varškė bus bus išsilydžiusi, sudėkite prieskonius, smulkintus krapus ir įtarkuokite česnako skiltelę.
  4.  Masę atvėsinkite.
  5.  Sūrelis paruoštas.

Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

NERIJAUS IR GIEDRĖS VESTUVĖS

RIESTAINIAI SU VIŠTIENA

TINGIAIS SAVAITGALIAIS – TINGINYS

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.