Naujas išbandymas – BAKER STREET KULINARIJOS PAGRINDŲ KURSAI

Aš kaip visada trumpai ir per daug žodžiais nerašysiu, nes geriausiai tai parodyti darbais.

Labai džiaugiuosi, kad Lietuvoje egzistuoja tokios konditerijos studijos kaip BAKER STREET ( jas galite rasti: Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje ), kur paprastos namų šeimininkės gali semtis patirties iš puikių konditerijos žinovų, išmokti kepti skanius pyragus, gaminti tortus, makaronsus ir t.t…

Taip atsitiko, kad teko kelis mėnesiu bendradarbiauti su BAKER STREET ir būti vienu iš teisėjų narių jų konkurse – HOLMES. Išsišnekėjome visi, kad labai trūksta kulinarijos kursų, kur būtų galima išmokti visiškai paprastų patiekalų, kuriuos lengvai būtų galima paruošti namuose ar savo kuriamoms šventėms, kitaip sakant HOMEMADE stiliumi.

Sulaukęs užuominos apie tai, kad man pravesti kulinarijos pagrindus, labai nudžiugau. Manau, kad per 5 metus darbo virtuvėje ir 4 metus tinklaraštininko hobio, aš žinau ko trūksta žmonėms. Todėl startuojame su puikia 5 paskaitų programa. Noriu supažindinti jus su programa.

SVARBU PAMINĖTI, KAD PAMOKAS GALITE UŽSISAKYTI IR PO VIENĄ, BET UŽSISAKANT VISAS 5 – SUTAUPOTE 🙂  VISA INFO – KULINARIJOS PAGRINDAI

1 PAMOKA – SPAUSTI ČIA

Sausio 24 dieną 18 valandą – Salotos ir trijų rūšių padažai. Išmoksime:

  • Kaip reikia pjaustyti ir paruošti salotas patiekalui.
  • Gaminti ryžių salotas su rūkytu sūriu + naminio majonezo padažą.
  • Gaminti lapines salotas su borokėliais ir fetos sūriu + žolelių padažas.
  • Gaminti cezario salotas ir cezario salotų padažą.

1-pamoka

 

2 PAMOKA – SPAUSTI ČIA

Sausio 31 dieną, 18 valandą – Viskas apie kibinus. Išmoksime:

  • Sviestinė kibinų tešla.
  • Dviejų rūšių įdarai: su kapota vištiena (kaip pagaminti kibiną, kad būtų sultingas), su dviejų rūšių sūriais ir špinatais.
  • Išmoksime sukti kibinus įvairiomis formomis.

2-pamoka

 

3 PAMOKA – SPAUSTI ČIA

Vadario 7 dieną, 18 valandą – Vieno kąsnio užkandžiai. Išmoksime:

  • Išmoksime, kaip ruošti naminį lydytą sūrelį.
  • Išmoksime kepti morkų ir špinatų biskvitus, sutepsime su sūreliu ir pagardinsime lašiša ir parmos kumpiu.
  • Išmoksime kepti nesaldžius keksiukus su džiovintais pomidorais.
  • Išmoksime gaminti burokėlių karpačo.

3-3-pamoka

 

3-2-pamoka

 

4 PAMOKA – SPAUSTI ČIA

Vasario 14 dieną, 18 valandą – Nesaldūs pyragai. Išmoksime:

  • Kišas su brokoliais, kriaušėmis ir pelėsiniu sūriu.
  • Trapios tešlos pyragas su burokėliais ir riešutais.
  • Šepardo pyragas su vištiena ir orkaitėje džiovintais pomidorais.

4-1-pamoka

 

5 PAMOKA – SPAUSTI ČIA

Vasario 21 dieną, 18 valandą – Savaitgalio pusryčiai (brunch). Išmoksime:

  • Išmoksime kepti tikrą Prancūzišką omletą su vytinto kumpio juostelėmis.
  • Išmoksime virti kiaušinį be lukšto, kepti namines bandeles ir paruošti Benedikto kiaušinį.
  • Gaminsime naminius susuktus sumuštinius su avokadų užtepėle ir keptu kiaušiniu.

5-pamoka

 

Labai labai laukiu Jūsų visų, ir tikiuosi turėsime maloniai praleistą laiką, per kurį daug visko ir išmoksime!

Paulius


Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.