Omleto suktinukai su šonine

  • 12910651_10205912360071686_1790142503_n

Šiame recepte papasakosiu ne tik, kaip skaniai ir greitai iškepti skanų omletą, bet ir kaip jį padaryti tokį, kad tiks ne tik pusryčiams, bet ir vestuvių užkandžių menu.

12910645_10205912360111687_1338609533_n

Reikės

3 kiaušinių

Šaukšto majonezo

Pusės šaukštelio medaus

Pusės šaukštelio sojos

Žiupsnelio penkių rūšių maltų pipirų

Žiupsnelio druskos

Pusės skiltelės smulkiai tarkuoto česnako

2 lapelių jūros dumblių

Šaukštelio tepamo sūrelio

Saujelės špinatų

6 juostelių mėgstamos plonai pjaustytos šoninės

Šlakelio aliejaus

12911010_10205912360151688_1278912267_n

Gaminimas

  1. Majonezą sumaišykite su medumi, prieskoniais, česnaku ir soja. Viską išsukite. Įmuškite kiaušinius ir gerai išplakite.
  2. Įkaitinkite keptuvę, pilkite aliejaus ir gerai įkaitinkite. Supilkite kiaušinius ir uždenkite dangčiu, kai jūsų pusėje omlete nebeliks skysčio, tuomet verskite ir išjunkite kaitrą.
  3. Jūros dumblius ištepkite tepamu sūreliu.
  4. Omletą supjaustykite juostelėmis.
  5. Šoninę sausoje ir įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių paskrudinkite.
  6. Dėkite ant dumblių omleto juostelių ir keptos šoninės.
  7. Špinatus perliekite verdančiu vandeniu, atvėsinkite ir sudėkite viską ant šoninės ir omleto juostelių.
  8. Susukite.
  9. Kampus nupjaukite ir supjaustykite norimo storio užkandžius.

12895488_10205912360031685_1204939924_n

Aistra Gaminti!


Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.