Padažai: Citrininis padažas

  • 13045688_1159619670729508_388326226_n

Antrasis padažų maratono receptas. Šis skirtas labiau salotoms ar skanauti prie žuvies, intensyviai jaučiasi laimas, petražolės, todėl rekomenduoju rinktis šį padažą prie lapinių salotų. Tik nepamirškite, kad padažą pilkite tik prieš pat valgant!

Reikės

Pusės stiklinės skaniausio alyvuogių aliejaus

Šakelės petražolės

Skiltelės česnako

Šakelės svogūnų laiškų

1 laimo sulčių

Šaukštelio medaus

Pusės šaukštelio baltojo vyno acto

Žiupsnelio druskos

Gaminimas

  1. Svogūnų laiškus, česnako skiltelę ir petražoles smulkiai sukapokite.
  2. Vyno actą, medų, aliejų ir laimo sultys maišykite šluotele iki vientisumo, įmaišykite sukapotas petražoles su svogūnų laiškais ir smulkintu česnaku, vėl maišykite iki vientisumo. Maišykite sukdami tik į vieną pusę, kad tikrai padažas susijungtų.

Aistra padažams!


Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.