Padažai: Kreminis pomidorų padažas

Oi, šis padažas skirtas paprastiems, kurie mėgsta paprastai, prie daug mėsos ar visokiausių kukulaičių.

Padažas nereikalaujantis nei daug darbo, nei fantazijos, bet maišyti vistiek reikia stropiai ir į vieną pusę… 🙂

Reikės

20g sviesto

2 skiltelių česnako

3 šaukštų pomidorų pastos

Stiklinės sultinio

Pusės stiklinės grietinėlės

Šakelės petražolių

50 g kietojo sūrio

Žiupsnelio druskos

Žiupsnelio šviežiai maltų juodųjų pipirų

Gaminimas

  1. Česnakus smulkiai sukapokite peiliu.
  2. Į puodą dėkite sviestą, statykite ant kaitros, sudėkite česnakus. Pakepinkite lengvoje kaitroje tol, kol pajausite česnakų kvapą.
  3. Sudėkite pastą, nuolat maišykite šluotele, pakepinkite apie 2 min maišydami.
  4. Supilkite sultinį, užvirkite.
  5. Supilkite grietinėlę, užvirkite.
  6. Suberkite petražoles ir smulkiai sutarkuotą sūrį.
  7. Virtuviniu trintuvu viską sutrinkite.  Paskaninkite prieskoniais.
  8. Užvirinkite nuolat maišydami.

Aistra padažams!


Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

ĮDARYTA CUKINIJA SU LĘŠIAIS

OMLETO SUKTINIS

MASKARPONĖS TORTAS SU PLIKYTAIS PYRAGĖLIAIS

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.