PANNA COTTA SU MĖLYNIŲ GANAŠU

Vasariškas, spalvingas ir visų mėgstamas desertas su mėlynių ganašu

Reikės

300ml riebios grietinėlės

100ml pieno

70g cukraus

10g vanilinio cukraus

8 g jau išbrinkintos želatinos

100g mėlynių džemo

20g sviesto

20ml brendžio

Uogos puošimui

Gaminimas

  1. Į puodą supilkite pieną, grietinėlę, cukrų, vanilinį cukrų, užvirkite ir supilkite želatiną, viską virtuvine šluotele išmaišykite, kad neliktų želatinos gumulėlių.
  2. Supilkite į norimus indelius, atvėsinkite ir statykite į šaldytuvą 5 valandoms.
  3. Likus 30 min iki tiekimo į puodą dėkite uogas, statykite ant lengvos kaitros ir sudėkite sviestą, pagardinkite brendžiu, maišykite viską kol masė taps vientisa.
  4. Atvėsinkite.
  5. Ištraukite iš šaldytuvo panna cotta ir dėkite ant viršaus džemo ( taip galite desertus laikyti 48 valandas šaldytuve ).

Skanių desertų 🙂

 


Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

EKLERAI, PLIKYTI PYRAGĖLIAI, PROFITROLIAI

PANNA COTTA SU MĖLYNIŲ GANAŠU

ANTIENOS TULPĖS (confit)

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.