PIEVAGRYBIŲ UŽTEPĖLĖ SU SAULĖJE DŽIOVINTAIS POMIDORAIS

Dažnai sulaukiu klausimų, kaip greit ir skaniai paruošti užtepėlių. Ir matot kaip yra, visai neseniai įkėliau tobulą mielinių bandelių receptą, bandeles kepu labai mažas ir perpjaunu pusiau, sutepu šia užtepėle ir gaunasi labai geras rezultatas.

Reikės

15 vidutinio dydžio pievagrybių

100 g saulėje džiovintų pomidorų

50g žaliųjų be kauliuko alyvuogių

Žiupsnelio 5 rūšių juodųjų pipirų

1 skiltelės česnako

Šakelės petražolių

Bandelių receptas – Mielinės bandelės 

Gaminimas

  1. Pievagrybius plonai nulupkite, supjaustykite stamiai į 4 dalis. Per pusę ir dar per pusę.
  2. Įkaitinkite sausą keptuvę, sudėkite pievagrybius ir kepinkite kol jie lengvai pagels. Nutraukite nuo kaitros.
  3. Į virtuvinį trintuvą, arba indą sudėkite nuluptą česnako skiltelę, pomidorus su aliejumi, pievagrybius, alyvuoges, petražoles ir berkite pipirus. Viską sutrinkite.
  4. Užtepėlė paruošta, liko tik tepti ant bandelių ir tiekti ant stalo.

 

Skanaus ir iki kitų kartų 🙂

 

 


Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

ĮDARYTA CUKINIJA SU LĘŠIAIS

OMLETO SUKTINIS

MASKARPONĖS TORTAS SU PLIKYTAIS PYRAGĖLIAIS

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.