Pirmas išėjimas į lauką ir jau kepimas ant laužo

Vištienos šašlykai su prieskoninėmis žolelėmis, kefyru ir daržovėmis yra vienas nuostabiausių šią vasarą!

Reikės
1 kg mėgstamos vištienos dalies
Stiklinės kefyro
1 citrinos
Saujelės krapų
Saujelės petražolių
Trupučio šviežio baziliko
3 mėlynųjų svogūnų
1 cukinija ar baklažanas
10 juostelių šoninės
druska, pipirai
Gaminimas
1. Mėsą supjaustykite norimais dydžiais.
2. Krapus, baziliką ir petražoles sukapokite. Suberkite į indą, pilkite kefyrą. Viską išmaišykite
3. Į kefyrą sudėkite mėsą, berkite druskos, pipirų. Palaikykite apie 3 valandas.
4. Pasiruoškite šašlikinę kepimui.
 5. Svogūnus pjaustykite skiltimis kaip ir cukiniją. Maukite ant iešmo vištieną, šoninę, svogūną, cukiniją. Apšlastykite citrinos sultimis.
Aistra gaminti!

Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.