Pyragėliai su burokėliais ir riešutais

Šis pyragas turi savo emociją, nes valgyt visiems reikės rankomis ir pyragėlius plėšyti rankomis, o juk tai suartina…

 

Patiekalo sudėtingumas – roberto-cavalli-gold-lizzard-spoon-1


Porcijų skaičius


4


Reikės

Reikės

4 lakštų sloksniuotos bemielės tešlos

50 g sūdytų ir pakepintų žemės riešutų

2 vidutinio dydžio virtų burokėlio

100 g lydyto mocarelos sūrelio

100 g rikotos sūrio

Pusės apelsino

Kelių lapelių šviežio baziliko

Pusės šaukštelio sojos

Žiupsnelio druskos

1 kiaušinio

Kepimo popieriaus kepimui

j8n_2466_web

Gaminimas

  1. Pradėjęs bendradarbiauti su pirmosios Lietuvoje elektroninės parduotuvės kūrėjais http://www.naminukas.lt/ , gavau progą išbandyti galingumu stebinantį trintuvą ETA VITAL BLEND. Pradėsiu nuo to, kad į smulkintuvą sudėkite riešutus ir burokėlius. Viską sutrinkite iki vientisos masės. Sudėkite mocarelos ir rikotos sūrį, įlašinkite apelsino sulčių, pagardinkite viską soja, baziliku ir druska. Vėl viską sutrinkite iki kremo konsistencijos masės.
  2. Visus 4 lakštus plonai iškočiokite.
  3. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
  4. Ant iškočiotų tešlos lakštų ties viduriu dėkite po du šaukštus gauto burokėlių kremo ir ištepkite, stipriai rankomis susukite į volelį.
  5. Peiliu supjaustykite kiekvieną volelį i 10 gabalėlių.
  6. Į kepimo skardą tieskite kepimo popierių, sudėkite visus gabalėlius ties viduriu glaustai.
  7. Kiaušinį išplakite ir konditeriniu teptuku aptepkite pyragėlius.
  8. Kepkite 15 min, arba kol gražiai paskrus.
  9. Tiekite.

Aistra Gaminti!

 

Iki kito karto ! 🙂


Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.