Raudongūžių salotos su vištiena

Salotos jau seniai suvalgytos ir senų seniausiai gamintos, tačiau receptas vertas dėmesio dėl ingredientų derinamumo, ir skonių įvairumo. Juk daugumą žavi namuose gaminti kuo papraščiau

Reikės:
400g vištienos krūtinėlės
1 raudonosios paprikos
1 nedidelio raudongūžio
1 mažo poro
1 citrinos
Žiupsnelio cukraus
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Žiupsnelio kumino sėklyčių
Šaukšto majonezo MANGO MAJO

Gaminimas
1. Vištienos krūtinėlę supjaustykite nedideliais kubeliais. Marinuokite pipirais, druska, citrinos sultimis ir kumino sėklytėmis. Palikte marinuotis 2 valandoms.
2. Įkaitinkite keptuvę ir kepkite vištieną, ant vidutinės kaitros vis pamaišant.
3. Kopūstą supjaustykite plonomis juostelėmis, berkite druskos, citrinos sulčių, cukrų ir pipirus. Palikte pasotvėti kol iškepts vištiena.
4. Porą supjaustykite griežinėliais, papriką smulkiais kubeliais.
5. Iškeptus ir atvėsintus vištienos kubelius suberkite į salotas, pridėite paprikos ir poro, viską pagardinkite mangomajo majonezu.


Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.