RIESTAINIAI SU VIŠTIENA

Taip taip… jau geras oras ir norisi traukti su griliumi į gamtą ir kepti skaniausius patiekalus… Tačiau tiems kurie neturi galimybės išvykti, siūlau pasiruošti puikų patiekalą namuose ir ant griliaus!!!

 

Reikės

150g vištienos krūtinėlės

50g varškės sūrelio

10vnt saulėje džiovintų pomidorų

2 riestainių

Saujelės špinatų

Mažiau nei pusės baklažano

Druskos

Pipirų

1 laimo

 

Gaminimas

  1. Vištiena padalinti į 2 dalis, pjauti išilgai per pusę, įtrinti laimo sultimis, druska ir pipirais.
  2. Įkaitinti elektrinį grilių.
  3. Riestainius pjauti išilgai pusiau, dėti visas puseles ant griliaus ir kepti kol lengvai apskrus.
  4. Baklažaną supjaustyti griežinėliais ir dėti kepti ant griliaus, kepti kol baklažanas suminkštės.
  5. Galiausiai dėti vištieną ir ant vidutinės temperatūros kepti apie 8 minutes. ( priklauso nuo dydžio ir kaitros )
  6. Tuo metu kol vištiena kepta: saulėje džiovintus pomidorus sutrinti virtuviniu trintuvu ir sumaišyti su varškės sūreliu.
  7. Su gauta užtepėle tepti riestainius, dėti ant vienos dalis špinatų, baklažanus ir vištiena, uždengti.

Patiekalas paruoštas, o ir atrodo tikrai mmm… Kaip gardžiai.

Elektrinis grilius yra iš : https://naminukas.lt/

O su kodu KITCHEN OBSESSION visai smulkei buitinei technikai yra taikoma 10 proc nuolaida ( asortimentą rasite čia ) — https://naminukas.lt/smulkus-prietaisai/71/

O jei atvirai, naudoju šį grilių ir labai intensyviai, man jis padeda tiek per mokymus, tiek namų buityje, tiek darbe ruošiant įvairias šventes ir kai reikia pagrilinti pvž kokią cukiniją… Nu super 🙂

 


Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

NERIJAUS IR GIEDRĖS VESTUVĖS

RIESTAINIAI SU VIŠTIENA

TINGIAIS SAVAITGALIAIS – TINGINYS

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.