Salotos su keptais obuoliais

  • 1459861_602201776482390_709600564_n

Maistingos ir sočios salotos. Žinau, kad pietums ne kiekvienas renkasi lengvas salotas, tačiau – šios, tikras pasisotinimas vakarienei. O dar įmaišius pakeptų obuolių, išvis tampa pasaka…

Reikės

100g salotų lapų

100g gražgarstės

1 didelio obuolio

100g smulkintų migdolų drožlių

10vnt mėgstamų alyvuogių

50g kietojo sūrio

1 šaukšto sviesto

1 šaukšto citrinos sulčių

1 šaukšto alyvuogių aliejaus

Šaukšto baltojo vyno acto

Šakelės petražolės

 

  1. Obuolius supjaustykite plonomis skiltelėmis.
  2. Įkaitinkite keptuvę, dėkite sviestą, sudėkite obuolius, pakepinkite kol suminkštės. Ištraukite. Nusausinkite, atvėsinkite.
  3. Į indą sudėkite salotos lapus, gražgarste, alyvuoges, keptus obuolius apiberkite migdolų drožlėmis ir tarkuotu sūriu.
  4. Aliejų, vyno actą ir sukapotas petražoles sutrinkite, virtuviniu trintuvu, apliekite salotos.

 

Aistra Gaminti!

12784371_10156857175575157_64306474_n


Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.