SALOTOS SU PELĖSINIU SŪRIU

Kadangi daug sportuoju, todėl stengiuosi valgyti kuo sveikiau ir semtis kuo daugiau baltymų. Kaip ne paslaptis, kad BRIE sūris turi daug baltymų, todėl jį naudoti salotose yra labai – teisingas pasirinkimas.

Dalinuosi tokiu paprastu, bet labai skaniu receptu, kurį pasiruošite vos per 10 minučių.

Reikės (2 porcijos)

Pusės vidutinio dydžio cukinijos

8-10 pievagrybių

20 vidutinio dydžio vynuogių ( be sėklų )

100g burokėlių lapų

4 šaukštų graikiško jogurto

150g brie sūrio

Kanapių druskos ( galima ir žiupsnelį paprastosios, jei neturite kanapių druskos )

Raudonųjų maltų pipirų

Gaminimas

  1. Cukiniją supjaustykite griežinėliais, pievagrybius nulupkite ir perpjaukite pusiau.
  2. Įkaitinkite keptuvę ir sausoje keptuvėje aukštoje temperatūroje pakepkite pievagrybius iki geltonumo.
  3. Pakepinkite cukinijas iki kol suminkštės ( užtrunka labai neilgai )
  4. Brie sūrį supjaustykite kubeliais.
  5. Į salotines sudėkite burokėlių lapus, vynuoges, grybus, cukinijas, apšlakstykite jogurtu ir berkite kanapių druskos ir pipirus.

Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

ĮDARYTA CUKINIJA SU LĘŠIAIS

OMLETO SUKTINIS

MASKARPONĖS TORTAS SU PLIKYTAIS PYRAGĖLIAIS

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.