Salotos su vištiena ir keptomis cukinijomis

Savaitgalinės salotos atrodo, kad turi būti sočios, tačiau daug žmonių pažįstu, kurie savaitgaliais daro skrandžio išsivalymą ir nieko nevalgo, tačiau šioms salotoms neatsispirsit. Kvapų karalystė pasiruošusi įsibrauti į Jūsų namus 🙂

Reikės
2 pomidorų
100g vištienos
Pusė žaliosios cukinijos
2 šaukštų sojų padažo
1 skiltelės smulkiai sukapoto česnako
Saujelės pakepintų graikinių riešutų
Šaukštas graikiško alyvuogių aliejaus
5 šaukštų mėgstamo alyvuogių aliejaus
Saujelės kalendros
Saujelės petražolių
Druskos, pipirų

Gaminimas
1. Vištieną supjaustykite nedideliais kubeliais. Vištieną pagardinkite druska, pipirais.
2. Keptuvę statykite ant kaitros ir sudėkite kepti vištieną. Kepkite ant vidutinės kaitros kol gabaliukai taps gerai apskrudę.
3. Cukiniją supjaustykite plonomis riekelėmis. Įkaitinkite keptuvę ir sudėkite cukiniją, apšlakstykite sojų padažu ir smulkintu česnaku.
4. Kol kepa vištiena ir cukinija, susipjaustykite skiltelėmis pomidorą.
5. Į lėkštę dėkite pomidorus, keptos vištienos gabaliukus, cukiniją keptą ir berkite graikiniais riešutais.
6. Į virtuvinį kombainą pilkite 5 šaukštus alyvuogių aliejaus, sudėkite kalendrą ir petražolę, sukite iki kol viskas susimulkins iki smulkumo, padažą pagardinkite druska ir pilkite ant salotų.


Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.