Šokoladinis galiūnas

Kol sniegas tirpsta ir žiemos speigas traukiasi, vis dar norisi namie kepti šiltus ir didelius kepinius. Čia lygiai taip pat kaip ir su vilnonėmis kojinėmis, kaip ir nešalta, bet nešioti dar norisi. Šis šokoladinis galiūnas tikras hitas, paprastas, greitas ir STORAS.

Reikės:


275 juodojo šokolado
110g sviesto
160g miltų
365g rudojo cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
6 kiaušinių

Saujelės kokosų drožlių
Saujelės migdolų drožlių

 

Gaminimas
1.Į puodą dėkite sviestą ir šokoladą, ištirpdinkite.
2.Kitame puode sumaišykite miltus, rudąjį cukrų ir kepimo miltelius. 

3.Į šokolado masę įmuškite po vieną kiaušinius ir statykite ant kaitros, maišykite kol viskas sušils.
4.Miltų masę sumaišykite su šokolado mase ir kokosų drožlėmis.
5.Pyragą suverskite į kepimo indą, jei indas reikalauja kepimo popieriaus – įtieskite. Ant pyrago viršaus suberkite migdolų drožles.
6.Įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių temperatūros ir kepkite apie 30min. 

Skanaus 🙂


Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.