Šokoladinis keksas arba suflė

Vienas mano mėgiamiausių desertų yra, šokoladinis suflė. Paruošimas greitas, kepimo laikas trumpas, o skonis… Nors varvink seilę prie visų.

Reikės:
2 plytelių juodojo šokolado
4 kiaušinių tryniai
1 kiaušinio
10 šaukštų cukraus
Šaukšto romo
Pusės stiklinės miltų
Žiupsnelio druskos
Gaminimas
1. Ištirpinkite garų vonelėje šokoladą.
2. Kiaušinių trynius ir kiaušinį įmuškite į dubenį ir mikseriu viską plakite apie 2min. Sudėkite cukrų, vėl plakite apie 3min.
3. Supilkite šokolado masę, romą ir druską, išplakite.
4. Suberkite miltus ir dar kartą viską gerai išplakite, kol nesijaus nei cukraus nei miltų gumbelių.
5. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatųros, kepkite silikoninėse formelėse, tol kol iškeps paviršius. Ištraukite iškeptus ir perlauškite, vidus turi būti skystas.
 Aistra gaminti!

Susiję straipsniai

Discussion about this post

  1. Naudok miltus tokius, su kuriais keptum pyragus ar blynus – paprastus 🙂
    Įkaitintoje orkaitėje, pas mane iškepė per 7-9 min…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

ĮDARYTA CUKINIJA SU LĘŠIAIS

OMLETO SUKTINIS

MASKARPONĖS TORTAS SU PLIKYTAIS PYRAGĖLIAIS

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.