Šokoladinis suflė ARBA brownie

Kodėl du pavadinimai? Nes būtent toks receptas, kuriam tinka ir kepti keksiukų formelėse ir 5 minutėmis trumpiau pakepti, arba tiesiog iškepti pagal čia parašytą laiką ir bus drėgnas pyragas, kitaip sakant – BROWNIE 🙂

Pas mane visas procesas vyko su trintuvu ETA VITAL BLEND, nes rankomis iki smulkumo šokoladą labai ilgai užtruksite, kol sukaposite 🙂

j8n_3453_web

Reikės

3 plytelių juodojo šokolado

200 g sviesto

1 šaukštelio vanilinio cukraus

Vienos be kaupo stiklinės cukraus

1 apelsino žievelės

3 šaukštai kakavos

Pusės stiklinės miltų

5 kiaušinių

Žiupsnelio juodųjų pipirų

Žiupsnelio druskos

2 saujų mėgstamų riešutų

j8n_3535_web

 

Gaminimas

  1. Į virtuvinį trintuvą ETA VITAL BLEND  sudėkite šokoladą. Viską sutrinkite iki trupinių masės.
  2. Sudėkite vanilinį cukrų, cukrų, sviestą, įtarkuokite apelsino žievelės, berkite drukos ir juodųjų pipirų, vėl viską sutrinkite.
  3. Įmuškite po vieną kiaušinį vis paplakant, taip atlikite su visais kiaušiniais.
  4. Galiausiai suberkite miltus ir kakavą, viską išsukite.
  5. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros.
  6. Kepimo skardelę (kepiau duonos formos skardelėje) ištieskite šlapiu kepimo popieriumi ir supilkite visą masę ir apiberkite riešutais.
  7. Kepkite:
  • Jei norite skysto vidaus – 15 minučių
  • Jei norite iškepto pyrago (brownie) – 25 minutes.

Skanaus ir kitų kartų 🙂


Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

ĮDARYTA CUKINIJA SU LĘŠIAIS

OMLETO SUKTINIS

MASKARPONĖS TORTAS SU PLIKYTAIS PYRAGĖLIAIS

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.