Špinatų biskvitas su sūreliu

Po savo gimtadienio, kuriame visą maistą ruošiau tik pats, sulaukiau daug komplimentų, kad maistas buvo labai skanus. Bet lyderis buvo būtent šis užkandis, kuris buvo visų labai išgirtas. Ir aišku, dauguma prašė recepto, todėl skubu ir rašau. 🙂

 


Porcijų skaičius


10 kąsnių


Reikės

5 kiaušinių

2 saujelių špinatų

50 g kietojo sūrio

Šakelės krapų

Druskos

Juodųjų pipirų

Kepimo popieriaus

50 g mėgstamo lydyto sūrelio

1 trumpiavaisio agurko

Gaminimas

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros. Kepimo skardą ištieskite kepimo popieriumi.
  2. Į dubenį įmuškite visus kiaušinius, sudėkite smulkiai pjaustytus špinatus, smulkiai pjaustytus krapus ir smulkiai patarkuotą sūrį.
  3. Pagardinkite viską druska, pipirais. Išmaišykite.
  4. Viską pilkite į kepimo skardą, ranka arba šaukštu paskirstykite visą masę po kepimo skardą, kad būtų kuo plonesnis blynas.
  5. Dėkite kepti. Kepkite apie 5 – 7 minutes. Ištraukite iš orkaitės ir atvėsinkite.
  6. Agurką supjaustykite išilgai i 4 dalis.
  7. Visą špinatų biskvitą ištepkite sūreliu, ties vienu šonu sudėkite agurkus – eilute. Stirpiai susukite ir supjaustykite plonais gabalėliais. Tiekite.

Skanaus 🙂


Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

ĮDARYTA CUKINIJA SU LĘŠIAIS

OMLETO SUKTINIS

MASKARPONĖS TORTAS SU PLIKYTAIS PYRAGĖLIAIS

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.