Sūrio spurgytės

Tai nerealiausios spurgytės, visiškai iš sūrio, net 3 skirtingi sūriai, kurie suteikia skirtingus skonius ir aromatus.
Jos išsiskiria tuo, kad kaip ir dauguma mano receptų, yra greitai paruošiamos, ypatingai skanios ir visiems TIKRAI patiks!
Parmezanas, mocarela ir maskarponė, tai pats geriausias junginys, gaminam?

Reikės

100 g tarkuoto kietojo sūrio
140 g mocarelos sūrio
250 maskarponės sūrio
2 mažesnių kiaušinių
130 g džiūvesėlių
Pusės apelsino smulkiai tarkuotos žievelės
50g vytinto kumpio
Šakelės petražolių
Aliejaus kepimui
Druskos, pipirų

Gaminimas
1. Į indą sudėkite: visus sūrius, įmuškite kiaušinius,  suberkite druską, pipirus, smulkiais kubeliais pjaustytą vytintą kumpį, apelsino žievelę. Ranka sutrinkite masę, kol neliks didelių sūrio gumulėlių.
2. Sudėkite džiūvesėlius ir smulkiai kapotą petražolės šakelę. Viską išmaišykite, kol bus tvirta ir nelipni masė.
3. Į puodą pilkite aliejaus, tiek, kad apsemtų spurgas. Įkaitinkite maždaug iki 150 laipsnių temperatūros ir kepkite kol apskrus.

SVARBU. Mėginkite kepti pradžioje vieną ir įvertinsite, ar per kaitru, ar ne. PLIUS. Jei negražiai iškeps ta viena vienintelė, tuomet, padarykite vieno kiaušinio plakinį, berkite į lėkštę džiūvesėlių arba miltų ir visas spurgas merkite į plakinį, tada į džiūvesėlius ir kepkite.

Skanaus 🙂


Susiję straipsniai

2 Discussion to this post

  1. Ieva parašė:

    Recepte prie produktų sąrašo nėra nurodyta kiaušinių, bet jie paminėti gaminimo procese. Kiek vienetų reikia dėti į tešlą?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

ĮDARYTA CUKINIJA SU LĘŠIAIS

OMLETO SUKTINIS

MASKARPONĖS TORTAS SU PLIKYTAIS PYRAGĖLIAIS

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.