TINGIAIS SAVAITGALIAIS – TINGINYS

Pagrindui reikės

400g arbatinių sausainių (selga tinkamiausi)

50g juodojo šokolado

20g kakavos

300ml kondensuoto pieno

200g kambario temperatūros sviesto

1 smulkiai sutarkuotos apelsino žievelės

 

Gaminimas

  1. Sausainius sutrupinti paliekant ir didesnių gabalėlių.
  2. Šokoladą ištirpinti garų vonelėje arba mikro bangų krosnelėje. Kakavą sumaišyti su kondensuotu pienu, šokoladu ir sviestu.
  3. Į gautą masę suberti apelsino žievelę ir įmaišyti sausainius.
  4. Į apvalią 15vm skersmens formą sudėti gautą masę. Tinginį įdėti į šaldytuvą ir laikyti mažiausiai 10 valandų iki tiekimo.

Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

NERIJAUS IR GIEDRĖS VESTUVĖS

RIESTAINIAI SU VIŠTIENA

TINGIAIS SAVAITGALIAIS – TINGINYS

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.