Varškės pudingas su maskarponės sūriu

Reikės:

500g riebios varkšės
400g maskarponės sūrio
300g cukraus pudros
3 kupinų šaukštų vanilės pudingo (milteliai)
4 kiaušinių
150ml 35proc grietinėlės
15g sviesto
Puošimui: uogos, šokolado ar riešutų sviesto

 

Gaminimas
1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros.
2. Į dubenį sudėkite varškę, maskarponę ir cukraus pudra. Viską išmaišykite.
3. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių, trynius supilkite į varkšės masę ir vėl išmaišykite, o baltymus išplakite iki standumo, suberkite pudingo miltelius ir vėl išplakite, suberkite į varškės masę ir viską mikseriu išmaišykite.
4. Supilkite grietinėlę, išmaišykite.
5. Kepimo skardą ištepkite sviestu ir supilkite visą pyrago masę.
6. Dėkite kepti pyragą. Kepkite 15min, po to sumažinkite temperatūra iki 140 laipsnių – kepkite 25min, vėl užkaitinkite iki 175 laipsnių ir kepkite dar 15min. Nuolat stebėkite.
7. Puoškite

Aistra gaminti!


Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

ĮDARYTA CUKINIJA SU LĘŠIAIS

OMLETO SUKTINIS

MASKARPONĖS TORTAS SU PLIKYTAIS PYRAGĖLIAIS

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.