VEGANIŠKOS PICOS PAGRINDAS

Džiaugiuosi, kad gyvename tokiame amžiuje, kai galime rinktis. Gerbiu visų interesus nevalgyti gyvulinės kilmės produktų ir jaučiu poreikį parašyti šį receptą.

Pagal šia receptūrą yra net kelios vietos kurios gamina Kaune veganiškas picas. Receptų autorius – aš, skubu pasidalinti ir su Jumis receptu.

Kuo skiriasi šis picos pagrindas? Tuo, kad yra traškus, ne batono skonio ir minkštumo, plonas ir labai gardus!

Reikės

400g miltų

60ml alyvuogių aliejaus

100ml šilto vandens

Žiupsnelio rozmarino

Žiupsnelio druskos

5g kepimo miltelių

Gaminimas

  1. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir prieskoniais.
  2. Įmaišyti vandenį ir aliejų, viską išminkyti ir suformuoti į vieną gumbą.
  3. Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
  4. Kol orkaitė kaista, tešlą iškočioti norima forma ir dėti į kepimo formą. ( kepimo popierius yra privalomas kepant )
  5. Kepti iki 10 minučių.

SVARBU :

Picą galite sutepti su sutrintais saulėje džiovintais pomidorais, ar kitais daržovių užtepais. Gaminant naudoti daržoves, vaisius, uogas ar veganiškus sūrius.

AISTRA TOBULĖTI 🙂


Susiję straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

EKLERAI, PLIKYTI PYRAGĖLIAI, PROFITROLIAI

PANNA COTTA SU MĖLYNIŲ GANAŠU

ANTIENOS TULPĖS (confit)

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.